Adatkezelési és jogi nyilatkozat

Weboldal adatainak hitelessége

A weboldalon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat a DataTrans Internet Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy pontos és naprakész információkat osszunk meg Önökkel, azonban az ennek ellenére előforduló téves információkért felelősséget nem vállalunk.

A weboldal és aloldalai harmadik fél által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmazhatnak, az ott megjelenő tartalmak, információk és az adott oldal adatkezelési, adatvédelmi gyakorlata vonatkozásában felelősséget nem vállalunk.

Adatkezelési tájékoztató

A DataTrans Internet Kft. előfizetőinek, valamint weboldala látogatóinak adatait a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. A személyes adatok kezelésének feltételeit tartalmazó Adatkezelési Nyilatkozatunkat a lap alján lévő linkre kattintva érhető el.

Szerzői jogok

A DataTrans Internet Kft. honlapján található összes szöveg, képek, fájlok, azok egyedi elrendezése, tartalma, funkciói mind a szerzői jogvédelem és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. Tilos a weboldal tartalmának egyes részeit vagy akár egészét bármilyen formában terjeszteni, másolni, többszörözni, a nyilvánosság felé közvetíteni, átdolgozni vagy olyan módon felhasználni, hogy az a szabad felhasználás körét meghaladja.