Korlátlan vezeték nélküli
szabadság - szakértőktől!

ÉRDEKEL

Számítógépes (LAN) hálózatok és Wi-Fi megoldások

Az okoskészülékek és a mobilitás világában elengedhetetlen a nagysebességű irodai Wi-Fi elérés

Manapság már mindenkinek lapul a zsebében egy okostelefon, sokan pedig laptopon, táblagépen intézik mindennapi ügyeiket. A változó igényekkel és a gyorsuló világgal lépést kell tartani, részünkről ez annyit tesz, hogy megteremtjük az Ön kényelmének műszaki feltételeit. Irodai LAN és Wi-Fi hálózat üzletágunk kifejezetten az Ön igényeire specializálta magát.

Az elmúlt évek folyamatos visszajelzései alapján széleskörű tapasztalatot szereztünk, számos irodában, irodaházban, egyéb létesítményben (raktár, csarnok), illetve szállodákban, éttermekben helyeztünk üzembe egyedi igényekre szabott vezeték nélküli hálózatot. Legyen szó 10 vagy akár 200 felhasználóról, 50 vagy 1000 m2-es irodáról, felkészült szakember gárdánknak köszönhetően garantált a stabil lefedettség és a szélvészgyors, legmodernebb (AC) Wi-Fi elérés – akár Gigabit-es belső hálózati sebességgel!

Fogjuk az Ön kezét, a felmérés-tervezéstől egészen a létesítésig, sőt igény esetén üzemeltetjük is a rendszert. Önnek nincs más dolga, mint ajánlatot kérni tőlünk irodai LAN és Wi-Fi hálózata kiépítésére!

A belső informatikai hálózat és a munkaállomások stabil működése szemmel látható versenyelőnyt jelent

A cégek informatikai hálózatát nem pusztán Wi-Fi eszközök alkotják. A vezetékes kiépítettség és a hálózatban használt aktív eszközök (routerek, switchek) megfelelő működése, állapota is meghatározó tényező a folyamatos üzletmenet szempontjából. Felejtse el a falból félig kiszakított aljzatokat, az átláthatatlan kábelrengeteget, a zajos, elavult berendezéseket!

A belső informatikai hálózat fizikai és hardveres fejlesztésén, bővítésén túl az Intellicom a rendszer szoftveres beállításai terén is nagy tapasztalattal bír. Szakértelmünkkel maximalizálni tudjuk a belső hálózatban alkalmazott aktív eszközök képességeit és közös nevezőre hozzuk azokat az Önök igényeivel. Telephelyek közötti biztonságos adatkapcsolatot (VPN) szeretne kiépíteni? Külön céges és vendég Wi-Fi hálózatot alakítana ki? Optimálisan használná ki a rendelkezésre álló internetes sebességet?

Mi a fenti kérdésekre is tudjuk a választ!


A fentiek alapján bátran számíthat ránk, ha

  • meglévő belső hálózatát szeretné korszerűsíteni,
  • új helyre költözik és vadonatúj rendszert építtetne ki,
  • kulcsrakész kivitelezésre vágyik, amit azonnal használatba vehet,
  • nem szívesen fizetne feleslegesen túlméretezett rendszerért,
  • konzultatív, profi hozzáállást vár el a partnerétől.

    KAPCSOLAT

    Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk 1 munkanapon belül megkeresi Önt!